Masterpiece of

tres doux

There are many variations of passages of Lorem
Ipsum available, but the majority.

Feestje thuis of iets te vieren op kantoor?

borrelplanken

 

Wij verzorgen prachtig gevulde borrelplanken met de heerlijkste zelfgemaakte gerechtjes aangevuld met kazen, worst, toast. Klaar om zo op tafel te zetten. Ons doel is om het borrelmoment naar een hoger niveau te tillen. Wij verzorgen alles voor het fantastische borrelmoment. Wij streven altijd naar het beste van het beste. Mensen laten genieten door ze te verrassen met producten van topkwaliteit, dat is wat we het liefste doen.

 

Wij doen zelfs de afwas

 

Pannen & Pumps levert op locatie. Wij halen het weer op en doen zelfs de afwas voor je. Ideaal en lekker gemakkelijk. Je hoeft je dus alleen maar bezig te houden of je rood, wit, rosé wilt of misschien toch liever een biertje drinkt.

 

Voor ieder event

 

Onze borrelplanken zijn ideaal voor je de vrijdagmiddagborrel, verjaardag, bruiloft,  congres, receptie, productpresentatie, personeelsfeest, teambuilding, eventborrel, kerst- of nieuwjaarsborrel. You name it…

 

Duurzaam en eerlijk

 

Onze planken worden met veel zorg door ons klaargemaakt en wij staan dan ook achter elk gerechtje en product wat op de plank ligt. Noem ons gerust borrelspecialisten die er alles aan doen om er een culinaire belevenis van te maken. Iedere borrelplank is altijd verrassend, feestelijk en innovatief voor jouw perfecte borrelmoment. Het grootste voordeel voor jou is dat onze borrelhappen altijd eerlijk en van topkwaliteit zijn. Onmisbaar voor het perfecte borrelmoment.

 

Betalen

 

Betalen moet helaas ook gebeuren. Voor zakelijke klanten is het bij ons mogelijk om een factuur te ontvangen en deze binnen 14 dagen te betalen.. Voor particuliere klanten geldt dat er contant moet worden afgerekend.

 

Levering

 

Lekker gemakkelijk! Je hoeft de deur niet meer uit om naar de supermarkt te gaan en daar al je spulletjes bij elkaar te zoeken, thuis of op kantoor alles nog op te maken…  Je hebt nu alle tijd en energie om samen met vrienden, collega’s, relaties te borrelen.

 

0-5 km € 5,00
10-15 km € 10,00
15-20 km € 15,00
20-25 km € 20,00
25 km en meer op aanvraag

 

 

Snelle levering

 

Bestellen is heel gemakkelijk. Wat je vandaag voor 12:00 uur bestelt, wordt vers voor je ingekocht, morgen klaargemaakt en de dag erop geleverd.
Oftewel een levering binnen 2 werkdagen. Op deze manier kunnen wij altijd een vers garantie hanteren. Liever vandaag of morgen geleverd krijgen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Hoe leveren wij?

 

De borrelplanken worden hapklaar en kant-en-klaar geleverd op stoere planken. Compleet met servetten, borrelschaaltjes, mesjes, lepeltjes. Je hoeft alleen nog naar wat drankjes in te schenken en de borrel kan beginnen! Alles compleet voor je perfecte borrelmoment. Onze borrelplanken zijn compleet te bestellen vanaf 4 personen (2 planken).

 

Uiteraard kunnen we rekening houden met eventuele voorkeuren of sommige allergieën. Bel of mail om een borrelplank te bestellen.

 

Een plank is voor 2 personen.

Beste bezoekers,

14-15-16 en 21-22-23 juni nemen we geen bestellingen aan.

En beperkt beschikbaar op 28-29-30 juni.