Masterpiece of

tres doux

There are many variations of passages of Lorem
Ipsum available, but the majority.

Een droom van 2 vriendinnen die werkelijkheid werd…

Over ons

Als 2 kook gekke vriendinnen hadden we het er al dikwijls over gehad.. een eigen cateringbedrijfje. Maar dit was meestal na een paar glaasjes wijn, tot we het nergens anders meer over konden hebben en besloten om maar de sprong in het diepe te wagen. En toen ging het snel, inschrijven KvK, bedenken waar onze sterke punten liggen, wat we het liefste maken, organiseren etc…

En nu zijn we inmiddels een x aantal maanden verder staat onze website online en kan iedereen zien wat we te bieden hebben!

Pannen & Pumps staat voor Koken, Proeven & Beleven!

Check de verschillende mogelijkheden en neem contact met ons op voor een onvergetelijke culinaire beleving in de vorm van high tea, wine, beer, ranja borrelplanken en buffetten. Maar ook zijn wij in te huren voor baby showers, borrels en allerlei feestjes waar er heerlijk gegeten gaat worden.

Wij geloven dat geen een feestje of gezelschap hetzelfde is daarom kun je alles als richtlijn beschouwen, graag maken we een afspraak om aan de hand van jouw wensen een vrijblijvende offerte op maat te maken!

We gaan ons nog veel verder oriënteren op het organiseren van allerlei leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld ladies nights.

Hou onze website in de gaten en laat je steeds verrassen!

 

Brigitta & Hanneke

Beste bezoekers,

Op de volgende data kunnen wij helaas geen klussen meer aannemen:

Onze excuses, neem gerust contact met ons op voor een andere datum!