Masterpiece of

tres doux

There are many variations of passages of Lorem
Ipsum available, but the majority.

Paddenstoelen cappuccino

Recept voor 4 personen

Ingrediënten

400 gr paddenstoelenmix
1 ui
1 teentje knoflook
4 takjes tijm
2 takjes rozemarijn
600 ml water
200 ml kookroom
1 groentebouillonblokje
300 ml volle melk
0.5 bosje bieslook

Bereiding

De soep

Maak de paddenstoelen schoon en snijd in kleine stukken. Verhit een scheutje olie in een (soep)pan en bak de paddenstoelen circa 5 minuten op hoog vuur. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Ris en snijd de blaadjes tijm fijn. Ris en snijd de naaldjes rozemarijn fijn. Roer de ui, knoflook, rozemarijn en tijm door de paddenstoelen en bak circa 2 minuten. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Schenk het water en de kookroom erbij en voeg het bouillonblokje toe. Breng de soep aan de kook, zet het vuur laag en laat circa 10 minuten koken. Breng de soep op smaak met een beetje zout en peper.

Serveren

Serveer de soep in een cappuccinokop of glas. Breng de melk in een pan al kloppend met een garde aan de kook. Schep met een lepel de gecreëerde schuimlaag over de soep. (Het is belangrijk om volle melk te gebruiken) Pluk en snijd de bieslook fijn. Bestrooi het schuim met een beetje bieslook.

Beste bezoekers,

Deze maand hebben we de valentijnsplank