Masterpiece of

tres doux

There are many variations of passages of Lorem
Ipsum available, but the majority.

Dulce de Leche cupcakes

Voor 10 cupcakes

Ingrediënten

Cupcakes
70 gr bloem
25 gr cacao
3.5 gr bakpoeder
110 gr suiker
Mespuntje zout
½ ei
90 ml (karne)melk
1 royale el dulce de leche
30 ml zonnebloemolie

Dulce de leche topping
240 gr roomboter
80 gr witte basterdsuiker
Half blikje dulce de leche (3 – 4 el)

Bereiding

Cupcakes
Verwarm de oven op 180 graden. Zeef de bloem, de cacaopoeder en bakpoeder boven een kom.
Meng met een garde de suiker en het zout erdoor.
Mix in een andere kom het ei met de melk, de dulce de leche en de zonnebloemolie.
Voeg beide mengsels bij elkaar en mix ze, op de lage stand, tot een glad beslag.
Mix het beslag ten slotte nog 10 seconden op de hoogste stand.
Zet de cupcakevormpjes in de cupcaketray en vul ze voor driekwart met het beslag.
Bak de cupcakes in ongeveer 25 minuten gaar.
Laat ze volledig afkoelen.

Botercreme
Mix de boter met de suiker in ongeveer 10 minuten tot een luchtige witte massa.
Mix er dan de dulce de leche door. Doet dit lepel voor lepel totdat je tevreden bent over de smaak.

Decoreer de cupcakes met een mooie toef boter crème en garneer naar eigen inzicht.