Masterpiece of

tres doux

There are many variations of passages of Lorem
Ipsum available, but the majority.

Voor een lekkere grote schaal Ingrediënten 500 gr pasta 2 schaaltjes met gerookte kipfilet in reepjes 1 pot rode pesto Cherry tomaatjes Zongedroogde tomaatjes Bosui Olijfolie Pijnboompitten Bereiding Kook de pasta volgens de omschrijving op het pak. Snijd ondertussen de cherry tomaatjes en zongedroogde tomaatjes fijn, de hoeveelheid is naar eigen inzicht. Rooster de pijnboompitjes in een pan en laat afkoelen. Snijdt de bosui in ringetjes. Meng de pesto met een eetlepel olijfolie door de pasta, lekker veel, je moet het immers goed proeven! Meng daarna de tomaatjes en de kipfilet door de pasta. Strooi de bosui en de pijnboompitjes erover. Smakelijk eten!

Voor 4 personen Ingrediënten 1 komkommer 2 el olijfolie extra vierge 150 g Griekse volle yoghurt 1 teen knoflook 1 tl gedroogde munt 1 tl citroensap Bereiding Halveer de komkommer in de lengte en schraap met een theelepel de zaadjes eruit. Rasp de komkommer grof, bestrooi met een mespunt zout en laat 5 min. in een vergiet uitlekken. Dep de komkommer droog en schep om met de olie en de yoghurt. Pers de knoflook erboven. Breng op smaak met de munt, citroensap, peper en zout. Serveer koud en deze saus is heerlijk om brood en groenten

Voor 10 porties Ingrediënten Voor de karamel 200 g suiker 6 el water fleur de sel naar smaak Voor de brownie 8 eieren 160 g suiker 200 g roomboter 200 g pure chocolade (85% cacao) 60 g amandelschaaflse 60 g bloem Voor de marshmallow fluff 5 blaadjes gelatine 2 eiwitten 250 g suiker 75 ml water 75 g glucosesiroop Extra nodig bakpapier 2 ronde springvormen van 24 cm doorsnede keukenmixer boter om in te vetten kleine gasbrander spuitzak met glad spuitmondje Bereiding Karamel Breng het water met de suiker aan de kook en kook tot het een lichtbruine karamel is. Roer niet door de karamel en bestrijk de binnenkant van de pan regelmatig

Voor 10 cupcakes Ingrediënten Cupcakes 70 gr bloem 25 gr cacao 3.5 gr bakpoeder 110 gr suiker Mespuntje zout ½ ei 90 ml (karne)melk 1 royale el dulce de leche 30 ml zonnebloemolie Dulce de leche topping 240 gr roomboter 80 gr witte basterdsuiker Half blikje dulce de leche (3 – 4 el) Bereiding Cupcakes Verwarm de oven op 180 graden. Zeef de bloem, de cacaopoeder en bakpoeder boven een kom. Meng met een garde de suiker en het zout erdoor. Mix in een andere kom het ei met de melk, de dulce de leche en de zonnebloemolie. Voeg beide mengsels bij elkaar en mix ze,

Voor 18 chocolade karamel koeken Ingrediënten Brosse bodem 50 gram witte basterdsuiker 100 gram koude boter 150 gram bloem mespuntje zout 1 eidooier Karamel 1 portie dulce de leche Chocolade topping 200 gram melkchocolade Nougatine naar smaak Bereiding Stap 1 – Maak de brosse bodem Verwarm de oven voor op 170°C voor een heteluchtoven, 185°C voor een elektrische oven. Vet de cupcake vormpjes in. Snijd de boter in kleine blokjes. Doe alle ingrediënten voor de bodem in een kom en kneed met je handen tot een deeg. Er zullen eerst deegkruimels ontstaan. Als je langer doorkneed kun je een mooie deegbal

Recept voor 12 cupcakes Ingrediënten Cupcakes 200 gr. bloem 1 eetlepel bakpoeder 220 gr. suiker Mespunt zout 120 ml champagne of prosecco 60 ml karnemelk 60 ml zonnebloemolie 1 eetlepel vanille extract Champagne crème 250 gr boter op kamertemperatuur 60 gr poedersuiker 250 gr banketbakkersroom, aangeroerd met champagne of prosecco 2 eetlepels aardbeienjam Garnering Verse aardbeien 50 gr witte hagelslag Bereiding Cupcakes Verwarm de oven op 180 graden. Zeef de bloem en de bakpoeder boven een kom. Meng met een garde de suiker en het zout erdoor. Mix in een andere kom het ei met de champagne of prosecco, de melk, de zonnebloemolie en de vanille.

Recept voor 4 personen Ingrediënten 400 gr paddenstoelenmix 1 ui 1 teentje knoflook 4 takjes tijm 2 takjes rozemarijn 600 ml water 200 ml kookroom 1 groentebouillonblokje 300 ml volle melk 0.5 bosje bieslook Bereiding De soep Maak de paddenstoelen schoon en snijd in kleine stukken. Verhit een scheutje olie in een (soep)pan en bak de paddenstoelen circa 5 minuten op hoog vuur. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Ris en snijd de blaadjes tijm fijn. Ris en snijd de naaldjes rozemarijn fijn. Roer de ui, knoflook, rozemarijn en tijm door de paddenstoelen en